Baza ofert pracy sezonowej-krótkookresowej na okres letni

kelner- kelnerka-( pods,zawo), Restauracja Swantewit- Tujsk, kontakt tel: 665-599-652

kelner/kelnerka-( średnie), Resort Mariner- Krynica Morska, kontakt tel: 507-486-522, e-mail:  Lukasz.Porada@hotelmariner.pl

kelner/ kelnerka-( zawo,średnie), Lazurowy Dwór- Sztutowo, kontakt tel: 531-801-465

kelner/kelnerka-( zawo,średnie), Hotel Continental- Krynica Morska, kontakt tel: 609-918-768, e-mail:kariera@hotel-continental.pl

kelner/kelnerka-( pods, zawo), Restauracja Jantarowa- Jantar, kontakt tel: 511-336-122, e-mail: restauracjajantarowa@wp.pl

kelner/ kelnerka-(zawo, średnie) , Hotel Tristan- Kąty Rybackie, kontakt tel: 663-112-332, e-mail: dyrektor@tristan.com.pl

kelner/ kelnerka-(zawo), OW Bursztyn- Jantar, kontakt tel: 602-472-850, e-mail: dyrektor@tristan.com.pl

kelner/ka- barman/ka- ( pods.zawo), ORW Neptun- Jantar, kontakt tel: 605-366-487

kucharz-( pods,zawo), Restauracja Swantewit- Tujsk, kontakt tel: 665-599-652

kucharz-(pods.zawo), Resort Mariner- Krynica Morska, kontakt tel: 507-486-522,e-mail:  Lukasz.Porada@hotelmariner.pl

kucharz-( pods,zawo), Forrest- Jantar, kontakt tel: 518-521-703

kucharz-( zawo,średnie), Lazurowy Dwór- Sztutowo, kontakt tel: 531-801-465

kucharz(pods,zawo), OW Viwa- Jantar, kontakt tel: 783-440-304

kucharz-( pods.zawo), OW Perkoz- Krynica Morska- 696-034-024, e-mail: perkoz@perkoz.com

kucharz-( pods,zawo), Alga- Sztutowo, kontakt tel: 55-247-83-52

kucharz-(zawo), OW Bursztyn- Jantar, kontakt tel: 602-472-850

kucharz-(pods,zawo) , Hotel Tristan- Kąty Rybackie, kontakt tel: 663-112-332,e-mail: dyrektor@tristan.com.pl

kucharz śniadaniowy-( staż), Resort Mariner- Krynica Morska, kontakt tel: 507-486-522,e-mail:  Lukasz.Porada@hotelmariner.pl

manager restauracji-( średnie, wyższe), White Hotel- Krynica Morska, kontakt tel: 601-662-725, e-mail:biuro@hotelmorski.com

pomoc kuchenna-( pods.zawo). White Hotel- Krynica Morska, kontakt tel: 601-662-725

pomoc kuchenna -( pods,zawo), Restauracja Swantewit- Tujsk, kontakt tel: 665-599-652

pomoc kuchenna- ( pods.zawo), EVER MEDICAL CARE Sp. zo.o.- Stegna, kontakt tel: 664-902-346

pomoc kuchenna- Resort Mariner- Krynica Morska, kontakt tel: 507-486-522,e-mail:  Lukasz.Porada@hotelmariner.pl

pomoc kuchenna-( pods,zawo), Bondi- Kąty Rybackie, kontakt tel: 509-476-767

pomoc kuchenna- ( pods.zawo), 4 Pory Roku- Krynica Morska, kontakt tel: 500-584-478

pomoc kuchenna -( zawo,średnie), Lazurowy Dwór- Sztutowo, kontakt tel: 531-801-465

pomoc kuchenna-(pods,zawo), Restauracja Jantarowa- Jantar, kontakt tel: 511-336-122

pomoc kuchenna-( pods,zawo), Pensjonat Riwiera- Krynica Morska, kontakt tel: 608-779-536

pomoc kuchenna-( pods.zawo), Hotel Continental- Krynica Morska, kontakt tel: 609-918-768, e-mail:kariera@hotel-continental.pl

pomoc kuchenna-( pods,zawo), Pensjonat Riwiera- Krynica Morska, kontakt tel: 608-779-536

pomoc kuchenna-(pods,zawo) , Hotel Tristan- Kąty Rybackie, kontakt tel: 663-112-332, e-mail: dyrektor@tristan.com.pl

pracownik McCafe-( pods.), Restauracja McDonalds- Dworek. kontakt tel: 451-153-467

pracownik restauracji-( pods.), Restauracja McDonalds- Nowy Dwór Gd. kontakt tel: 668-405-049

pracownik restauracji-( pods.), Restauracja McDonalds- Dworek. kontakt tel: 451-153-467

szef kuchni-( pods.zawo). White Hotel- Krynica Morska, kontakt tel: 601-662-725

szef kuchni-( pods,zawo), Alga- Sztutowo, kontakt tel: 55-247-83-52

zmywacz naczyń-( pods.), Resort Mariner- Krynica Morska, kontakt tel: 507-486-522, e-mail:  Lukasz.Porada@hotelmariner.pl

Informacje o publikacji dokumentu

Baza ofert pracy sezonowej-krótkookresowej na okres letni

Szanowny Pracodawco!

Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Gdańskim, wychodząc naprzeciw oczekiwaniom pracodawców i osób zainteresowanych podjęciem pracy w ramach pracy sezonowej- krótkookresowej, uprzejmie informuje, że prowadzi bazę ofert pracy w ramach danej formy zatrudnienia na okres letni 2025 r.

Powyższa baza ofert pracy zostanie upowszechniona wśród osób bezrobotnych, obywateli Ukrainy, młodzieży uczącej się oraz studentów, chcących podjąć zatrudnienie krótkookresowe

oraz zdobyć nowe kwalifikacje i umiejętności zawodowe.

W związku z powyższym serdecznie zapraszamy wszystkich Pracodawców do zgłaszania zapotrzebowania na prace sezonowe m. in. w branży gastronomicznej, hotelarskiej, rolniczej, ogrodniczej, budowlanej, handlowej i transportowej.

Więcej informacji można uzyskać

pod numerem telefonu 55-246-95-03, 55-246-95-02

lub adresem e-mail praca@ndg.praca.gov.pl

 oraz w pokoju nr 6 tutejszego Urzędu.

Zapraszamy do współpracy J

Informacje o publikacji dokumentu